Kop kop, kuka siellä?

Minä olen Miss Maailmanloppu.

Kastenimeltä Janita ja kutsumanimeltä Ostu. 

Entinen viininviemä ja taksintuoma kylähullu, nykyinen raitis sekä toipuva alkoholisti. 

Olen kanta-hämäläinen kasarinlapsi ja yhdelle ihanalle teinille äiti. 

Asustan lähiökerrostalossa Kirpun ja Pentti-sedän kanssa ja haaveilen muutosta maalle. Ikävöin lantakasoja ja lantsareita, punaista tupaa mutten kyllä perunamaata. En osaa kasvattaa kuin koiria. 

Kirjoittaminen on paitsi helppoa, myös kivaa. Sen lisäksi harrastan juoksemista. Se ei ole kumpaakaan noista. Haluan vain mahtua farkkuihini.

Plokissani tulen polvet ruvella rämpimään läpi entistä elämääni ja kertomaan, kuinka kaikki on muuttui kun korkki löytyi.

Luvassa on tinkimättömänrehellistä kuvausta sairaudesta nimeltä alkoholismi. Mistä kaikki alkoi, kuinka syvälle se vei ja miten sieltä mutapohjasta ponnistettiin elämään. Surua, murhetta ja mielenvikaisuutta. Toisaalta myös toivoa, iloa ja toipumista. Kuivaa esikeski-ikäisen naisen kainalopieruhuumoria unohtamatta…

Jottei tämä muodostuisi ihan pelkäksi entisen juopon paatospalstaksi tai pahan olon oksennusämpäriksi, kerron myös ihan tavallisista arjen asioista. Kaupan, koulun ja kodin bermudankolmiosta, koiransyömistä kaukosäätimistä, kulmakarvaongelmista, kiusallisista sokkotreffeistä, kassajonossa karkailevasta virtsasta, vanhenevasta naamasta ja siitä, miten mahduttaa esiteini ja varhaiskeski-ikäinen kerrostalokolmioon.

Hyppää kyytiin jos huvittaa, kohta mennään!

Tämä on minun tarinani.


6 thoughts on “Kop kop, kuka siellä?

Add yours

 1. Ihanaa, kevyttä, soljuvaa, pirskahtelevaa tekstiä!!! Ai hitto sää osaat tehä mut kateelliseksi niin monella tapaa… Tämäkin vielä! Mutta siis. Kateushan tarkoittaa vaan, että tämä on jotain, mitä itsekin haluaisin. Eli tässä tapauksessa sinun rohkeuden ja taidon ilmaista itseään kirjallisesti. Tää mummo aikoo kyllä seurata tätä plokia. Iso peukku!!!

  Tykkää

 2. Huomenta, Miss Maailmanloppu! Tallustelemme samaa polkua. Minä ajallisesti sinua jäljempänä, mutta vakaa aikomus on luoda loppuelämä, mihin alkoholi ei kuulu. Ihanaa löytää kanssasisar 🙂

  Tykkää

  1. Huomenta sinä selvistelijä ja kiitos kommentista! Joku viisas joskus sanoi, että se on ollut pisimpään raittiina, joka on herännyt aikasimmiten aamulla. 😊Lopunperin päivä kerrallaan me kaikki tässä tallustetaan ja yhden huikan päässä se on lähtö 5 päivän kuin 50vuodenkin raittiudesta.
   Pysy mukana ja soberina❤️ Vaikka tämä joskus on vaikeaa, niin ei vastaa kyllä mitenkään niitä aikoja, kun joi. Paskin päivä raittiina voittaa mennen tullen kaikki alkoholistiset pakko muka parhaat juoda-pubi-illat.
   Hyvää vuodenvaihdetta❤️

   Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: