” Jaa joku v#tun blogi? Vähäks noloo! ”

Ajatus plokin kirjoittamisesta heräsi 10 vuotta sitten. Punaisen langan puututtua en koskaan aiemmin ryhtynyt toimeen. Onneksi. 

Tammikuussa 2018 Tohmajärvellä lankakerä löytyi ja päätin, että mikäli olen samoissa kantimissa (raittiina) vielä vuoden päästä, niin näppäimistö alkaa paukkumaan. Ja tässä sitä ollaan. Vähän tosin etuajassa. Yksivuotiskahveja odotellessa ja mieli keijunkepeänä. Jännittää, muttei pelota. Arveluttaa, muttei hävetä. Muut tehkööt molemmat puolestani.

Olen päättänyt kirjoittaa toipumisestani ja siitä, että paatuneemmallekin pessimistille ja viiniä litkivälle maailmanvihaajalle muutos on mahdollinen. Toki toipuminen vaatii sen, että ensin sairastutaan. Saatte siis kuulla myös tilintekoani menneestä juovasta ajasta. 

Minä en ole kirjailija, en psykiatri, Jeesus tai ihmeparantaja. Enkä edes Jumalasta seuraava, vaikka monta vuotta luulin niin. En yritä opettaa ketään eikä plokillani ole mitään poliittista tähtäintä. En tee tätä euron kuvat silmissä enkä kalastellen lukijoita. 

Olen alkoholisti ja kirjoitan rehellisesti elämästäni. Toki on mukavaa, jos saan matkalleni lukijoita mukaan. Vielä parempaa, jos joku saa tästä tukea ja apua. Ilman niitä itse en olisi koskaan selvinnyt.

Jos Jörn Donner oli sitä mieltä, että lukeminen kannattaa aina, niin uskon, että kirjoittamisen voi laskea samaan kategoriaan. 

Kirjoittaminen on minulle sydämen asia.  

Nyt selittelyt sikseen. Syylliset selittelee, kuten kuntoutuksessa mulle kerrottiin. Hihat heilumaan ja kone kuumenemaan!  

❤

LOPPU.

(kuva, pexels.com)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: